Nyelviskola a város szívében

Ker-Ling Nyelvstúdió

8900 Zalaegerszeg, Mártírok útja 2. I/2.

ORIGÓ Nyelvvizsga

Iskolánk 2006. szeptemberétől nyelvvizsgahelyként szolgál az ORIGO nyelvvizsga (korábban Rigó utcai nyelvvizsga) szervezéséhez és lebonyolításához. Azért ezt a vizsgát választottuk, mert szerettük volna, ha a városban jelenlévő egynyelvű nemzetközi nyelvvizsgák mellett, a kétnyelvű állami nyelvvizsgát választóknak is legyen lehetőségük évente több alkalommal helyben vizsgázni.

Iskolánk garanciát vállal arra, hogy a nálunk vizsgázók egy vizsgázó barát környezetben tehetnek tanúbizonyságot nyelvtudásukról a vizsgabizottság előtt. Az Origó államilag elismert kétnyelvű vizsgarendszer, amely Magyarországon mindenütt elfogadott. Vizsgarendszerének vizsgahely-hálózatában több mint 60 helyen szerezhető nyelvvizsga-bizonyítvány. Egyedülálló módon mind a 12 hónapban, hazánkban a legtöbb idegen nyelvből kínál vizsgalehetőséget. Az Origó vizsgarendszer megbízhatóságának köszönhetően évek óta piacvezető hazánkban.

Az ország legrégebbi és legnagyobb nyelvtudás-mérési tapasztalattal rendelkezõ intézményeként küldetésének tekinti a hiteles nyelvtudás-mérés értékeinek megõrzését. Stratégiai célkitûzése, hogy vizsgaközpontként megõrizze piacvezetõ pozícióját, valamint folyamatosan megújulva, innovatív módszerek kifejlesztésével szolgálja vizsgázóit.

A vizsgaidőpontokat, jelentkezési feltételeket és minden más információt megtaláltok az alábbi linken: www.onyc.hu

A vizsgaközpont által meghirdetett vizsgaidőpontok : https://www.onyc.hu/vizsgaidopontok

FONTOS, hogy  Iskolánk minden évben csak az alábbi hónapokban szervez nyelvvizsgát:

február, március, április, május, szeptember!

Iskolánkban szóbeli vizsga angol és német nyelvből tehető, egyéb nyelvekből csak írásbeli vizsgarész.

Minden kedves vizsgázni vágyót nagyon sok szeretettel várunk!

Kérjük, hogy nyelvvizsgával kapcsolatos kérdésekkel kizárólag abban az esetben hívjanak bennünket, amennyiben a zalaegerszegi vizsgahelyen vizsgáznak ill. vizsgáztak!

Gyakorlati tudnivalók

I. Jelentkezés

2019. február 01-től kizárólag online lehet jelentkezni a nyelvvizsgára!

Az alábbi linken tudtok online jelentkezni: http://www.onyc.hu/vizsgaidopontok

Minden hasznos tudnivalót megtaláltok ezen a linken: http://www.onyc.hu/dokumentumtar

Nem megfelelő vizsgázólétszám esetén átirányítjuk jelentkezésedet másik városba, melyről egyeztetünk Veled előzetesen telefonon!

Telefonszámunk a nyelviskolában vizsgázók számára van megadva, egyéb vizsgahelyre jelentkezőket kérjük, hogy az adott vizsgahelyet vagy a budapesti vizsgaközpontot hívni szíveskedjenek: +36 1 459 9614

II. Megjelenés

A vizsgán való megjelenéskor – az elmúlt évek tapasztalatai alapján - az alábbiakat kérjük betartani!

  • Írásbeli vizsgára bátran érkezzetek kényelmes utcai viseletben, de a szóbeli vizsgán kérjük az alkalomhoz illő minimális viseletet. (nem ragaszkodunk az öltönyhöz, elegendő a farmer és alkalomhoz illő ing/blúz)
  • Tekintettel arra, hogy havonta magas a vizsgázó létszám, kérjük, hogy a vizsgára lehetőség szerint CSAK A VIZSGÁZÓ érkezzen, 2-3 fős kíséretnek nem áll módunkban helyet biztosítani. 

Megértéseteket köszönjük!

Hogy megspóroljunk Önnek egy telefonhívást:

  • az általunk megjelölt hónapokban szervezünk nyelvvizsgát, azon kívül nem
  • gyakori kérdés, hogy „biztosan lesz-e nyelvvizsga".

III. Tartunk-e vizsgát

Iskolánk nem szervez a vizsgaközpont által kiírt összes vizsgaidőpontban vizsgát, jellemzően minden évben a február,március, április, május, szeptember hónapra meghirdetett vizsgákat szervezzük!

Amennyiben a vizsga nem megfelelő létszám hiányában nem kerülne megtartásra, úgy a vizsgázókat a keszthelyi vizsgaszervezőhöz irányítjuk át, amennyiben a vizsgázónak ezzel ellentétes kérése nincs. A vizsgázó létszám a határidő lejárta után derül ki, de ha mindenki arra a napra várna és addig nem küldené el a jelentkezését, akkor mindig úgy tűnne, hogy nem lesz vizsga. :))
Tehát kérem, bátran küldjétek a jelentkezési lapokat!

IV. Vizsgázók beosztása: 

Emailben kapnak értesítést a vizsgázók, arra az email címre, amit sajt maguk írtak be az online jelentkezéskor! Emiatt is nagyon fontos, hogy email címeiket helyesen adják meg! A pótjlentkezési határidő utáni 7 napon belül történik meg a vizsgázók beosztása, addig kérjük türelmüket!

IV. GYÍK

A leggyakrabban ismételt kérdésekre az alábbi linken kaphattok válszokat: http://www.onyc.hu/faqs