Nyelviskola a város szívében

Ker-Ling Nyelvstúdió

8900 Zalaegerszeg, Mártírok útja 2. I/2.

ORIGÓ Nyelvvizsga

Iskolánk 2006. szeptemberétől nyelvvizsgahelyként szolgál az ORIGO nyelvvizsga (korábban Rigó utcai nyelvvizsga) szervezéséhez és lebonyolításához. Azért ezt a vizsgát választottuk, mert szeretnénk, ha a városban jelenlévő egynyelvű nemzetközi nyelvvizsgák mellett, a kétnyelvű állami nyelvvizsgát választóknak is lenne lehetőségük évente több alkalommal helyben vizsgázni.

Iskolánk garanciát vállal arra, hogy a nálunk vizsgázók egy nagyon vizsgázó barát környezetben tehetnek tanúbizonyságot nyelvtudásukról a vizsgabizottság előtt.

Minden kedves vizsgázni vágyót nagyon sok szeretettel várunk!

Kérjük, hogy nyelvvizsgával kapcsolatos kérdésekkel kizárólag abban az esetben hívjanak bennünket, amennyiben a zalaegerszegi vizsgahelyen vizsgáznak ill. vizsgáztak!

A 2018-tól érvénybe lépő INGYENES NYELVVIZSGÁRÓL ITT találhatsz naprakész információkat :  

http://www.onyc.hu/news/nyelvvizsgat-tennel-2018-ban-valaszd-az-origot

 

 

2018-aS VIZSGANAPTÁRUNK

 Vizsgahelyünk a változtatás jogát fenntartja!

AZ ÍRÁSBELI VIZSGA IDŐPONTJA

A SZÓBELI VIZSGA IDŐPONTJA

Zalaegerszeggen angol és német nyelvből lehet szóbeli vizsgát tenni

VÁLASZTHATÓ NYELVEK ÉS SZINTEK

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ

2018.02.03. 2018.02.01-5.

angol nyelv alap-,közép-, és felsőfok

német nyelv nyelv alap- és középfok

2018.01.10.
2018.03.03. 2018.03.01-10. angol, eszperantó, francia, lovári (cigány), német, olasz, orosz és spanyol nyelv alap-, közép- és felsőfok 2018.02.10.
2018.04.07. 2018.04.01-14.  angol, francia, latin és német nyelv alap-, közép- és felsőfok
egynyelvű eszperantó és magyar vizsga alap-, közép- és felsőfok
2018.03.10.
2018.04.03-21. arab, beás (cigány), bolgár, cseh, dán, finn, holland, horvát, japán, kínai, lengyel, ógörög, örmény, román, ruszin, svéd, szerb, szlovák, szlovén, török, ukrán és újgörög nyelv alap-, közép- és felsőfok
2018.05.05. 2018.05.05-08. angol, eszperantó, francia, lovári (cigány), német, olasz, orosz és spanyol nyelv alap-, közép- és felsőfok 2018.04.10.
2018.09.09. 2018.09.07-14. angol, francia és német nyelv alap-, közép- és felsőfok
eszperantó, lovári (cigány), olasz, orosz és spanyol nyelv alap- és középfok
2018.08.10.

Gyakorlati tudnivalók

I. Jelentkezés

Az alábbi linken tudtok online jelentkezni, elsősorban ezt a jelentkezési formát javasoljuk: http://www.onyc.hu/vizsgaidopontok

Amennyiben papír alapon szeretnétek jelentkezni:

Jelentkezési lapot személyesen a nyelviskolában kérhettek, vagy alábbi linken: http://www.onyc.hu/dokumentumtar tölthettek le. Ezen a linken találhattok meg minden a vizsgával kapcsolatos hansznos információt.
A jelentkezési lapot a Ker-Ling Nyelviskola címére kell megküldeni, azonban az ELTE Origó Nyelvi Centrum 1082 Budapest, Baross u. 42. nevére és címére kell a csekket befizetni. A befizetett csekk feladóvevényét a jelentkezési lapra ragasztva a Ker-Ling Nyelvstúdió címére kérjük megküldeni! A behívóval együtt kiküldünk egy 1.500.-ft-ról szóló csekket, mely a szervezési díjat tartalmazza. 
Kérem, hogy csak akkor küldd hozzánk jelentkezési lapodat, ha ZALAEGERSZEGEN szeretnél vizsgázni! Nem megfelelő vizsgázólétszám esetén automatikusan a keszthelyi vizsgaközpontnak irányítjuk át jelentkezésedet, amennyiben nincs ettől eltérő kívánságod! Telefonszámunk a nyelviskolában vizsgázók számára van megadva, egyéb vizsgahelyre jelentkezőket kérjük, hogy az adott vizsgahelyet vagy a budapesti vizsgaközpontot hívni szíveskedjenek: 036 1 459 9614

II. Megjelenés

A vizsgán való megjelenéskor – az elmúlt évek tapasztalatai alapján - az alábbiakat kérjük betartani!

  • 1 vizsgázóval maximum 1 fő kísérő érkezzen, amennyiben úgy ítélik meg, hogy a kíséret szükséges. Több kísérő fogadására nincs kapacitásunk.
  • Írásbeli vizsgára bátran érkezzetek kényelmes utcai viseletben, de a szóbeli vizsgán kérjük az alkalomhoz illő minimális viseletet. (nem ragaszkodunk az öltönyhöz, elegendő a farmer és alkalomhoz illő ing/blúz)

Megértéseteket köszönjük!

Hogy megspóroljunk Önnek egy telefonhívást:

  • az általunk megjelölt hónapokban szervezünk nyelvvizsgát, azon kívül nem
  • gyakori kérdés, hogy „biztosan lesz-e nyelvvizsga".

III. Tartunk-e vizsgát

Iskolánk nem szervez a vizsgaközpont által kiírt összes vizsgaidőpontban vizsgát, vizsganaptárunkat ezen az oldalon találhatod!

Amennyiben a vizsga nem megfelelő létszám hiányában nem kerülne megtartásra, úgy a vizsgázókat a keszthelyi vizsgaszervezőhöz irányítjuk át, amennyiben a vizsgázónak ezzel ellentétes kérése nincs. A vizsgázó létszám a határidő lejárta után derül ki, de ha mindenki arra a napra várna és addig nem küldené el a jelentkezését, akkor mindig úgy tűnne, hogy nem lesz vizsga. :))
Tehát kérem, bátran küldjétek a jelentkezési lapokat!

IV. GYÍK

A leggyakrabban ismételt kérdésekre az alábbi linken kaphattok válszokat: http://www.onyc.hu/faqs