Nyelviskola a város szívében

Ker-Ling Nyelvstúdió

8900 Zalaegerszeg, Mártírok útja 2. I/2.

ORIGÓ Nyelvvizsga

Iskolánk 2006. szeptemberétől nyelvvizsgahelyként szolgál az ORIGO nyelvvizsga (korábban Rigó utcai nyelvvizsga) szervezéséhez és lebonyolításához. Azért ezt a vizsgát választottuk, mert szeretnénk, ha a városban jelenlévő egynyelvű nemzetközi nyelvvizsgák mellett, a kétnyelvű állami nyelvvizsgát választóknak is lenne lehetőségük évente több alkalommal helyben vizsgázni.

Iskolánk garanciát vállal arra, hogy a nálunk vizsgázók egy nagyon vizsgázó barát környezetben tehetnek tanúbizonyságot nyelvtudásukról a vizsgabizottság előtt.

Minden kedves vizsgázni vágyót nagyon sok szeretettel várunk!

Kérjük, hogy nyelvvizsgával kapcsolatos kérdésekkel kizárólag abban az esetben hívjanak bennünket, amennyiben a zalaegerszegi vizsgahelyen vizsgáznak ill. vizsgáztak!

A 2018-tól érvénybe lépő INGYENES NYELVVIZSGÁRÓL ITT találhatsz naprakész információkat :  

http://www.onyc.hu/news/nyelvvizsgat-tennel-2018-ban-valaszd-az-origot

2019-ben az alábbi hónapokban tartunk vizsgát:

2019. március     A nyelvvizsga időpontok 2019. február 19ig kerülnek kiküldésre!

2019. április

2019. május

2019. szeptember

A pontos vizsga és jelentkezési időpontokat a https://www.onyc.hu/vizsgaidopontok alatt találjátok!

 

 Gyakorlati tudnivalók

I. Jelentkezés

Az alábbi linken tudtok online jelentkezni, elsősorban ezt a jelentkezési formát javasoljuk: http://www.onyc.hu/vizsgaidopontok

Amennyiben papír alapon szeretnétek jelentkezni:

Jelentkezési lapot személyesen a nyelviskolában kérhettek, vagy alábbi linken: http://www.onyc.hu/dokumentumtar tölthettek le. Ezen a linken találhattok meg minden a vizsgával kapcsolatos hansznos információt.
A jelentkezési lapot a Ker-Ling Nyelviskola címére kell megküldeni, azonban az ELTE Origó Nyelvi Centrum 1082 Budapest, Baross u. 42. nevére és címére kell a csekket befizetni. A befizetett csekk feladóvevényét a jelentkezési lapra ragasztva a Ker-Ling Nyelvstúdió címére kérjük megküldeni! A behívóval együtt kiküldünk egy 1.500.-ft-ról szóló csekket, mely a szervezési díjat tartalmazza. 
Kérem, hogy csak akkor küldd hozzánk jelentkezési lapodat, ha ZALAEGERSZEGEN szeretnél vizsgázni! Nem megfelelő vizsgázólétszám esetén automatikusan a keszthelyi vizsgaközpontnak irányítjuk át jelentkezésedet, amennyiben nincs ettől eltérő kívánságod! Telefonszámunk a nyelviskolában vizsgázók számára van megadva, egyéb vizsgahelyre jelentkezőket kérjük, hogy az adott vizsgahelyet vagy a budapesti vizsgaközpontot hívni szíveskedjenek: 036 1 459 9614

II. Megjelenés

A vizsgán való megjelenéskor – az elmúlt évek tapasztalatai alapján - az alábbiakat kérjük betartani!

  • 1 vizsgázóval maximum 1 fő kísérő érkezzen, amennyiben úgy ítélik meg, hogy a kíséret szükséges. Több kísérő fogadására nincs kapacitásunk.
  • Írásbeli vizsgára bátran érkezzetek kényelmes utcai viseletben, de a szóbeli vizsgán kérjük az alkalomhoz illő minimális viseletet. (nem ragaszkodunk az öltönyhöz, elegendő a farmer és alkalomhoz illő ing/blúz)

Megértéseteket köszönjük!

Hogy megspóroljunk Önnek egy telefonhívást:

  • az általunk megjelölt hónapokban szervezünk nyelvvizsgát, azon kívül nem
  • gyakori kérdés, hogy „biztosan lesz-e nyelvvizsga".

III. Tartunk-e vizsgát

Iskolánk nem szervez a vizsgaközpont által kiírt összes vizsgaidőpontban vizsgát, vizsganaptárunkat ezen az oldalon találhatod!

Amennyiben a vizsga nem megfelelő létszám hiányában nem kerülne megtartásra, úgy a vizsgázókat a keszthelyi vizsgaszervezőhöz irányítjuk át, amennyiben a vizsgázónak ezzel ellentétes kérése nincs. A vizsgázó létszám a határidő lejárta után derül ki, de ha mindenki arra a napra várna és addig nem küldené el a jelentkezését, akkor mindig úgy tűnne, hogy nem lesz vizsga. :))
Tehát kérem, bátran küldjétek a jelentkezési lapokat!

IV. GYÍK

A leggyakrabban ismételt kérdésekre az alábbi linken kaphattok válszokat: http://www.onyc.hu/faqs