Nyelviskola a város szívében

Ker-Ling Nyelvstúdió

8900 Zalaegerszeg, Mártírok útja 2. I/2.

Vállalati oktatás

Tisztelt Cégvezető Úr/Asszony!

A Ker-Ling Nyelvstúdió 2000 óta áll céges és lakossági ügyfelei rendelkezésére. Iskolánkban német nyelvet oktatunk cégek részére. Tanáraink kivétel nélkül főiskolai illetve egyetemi végzettségű nyelvtanárok, akik eredményes, jó hangulatú és változatos órákat tartanak. Cégek részére szervezett tanfolyamainkon a mindennapi életben használatos nyelven kívül, igény szerint a cég profiljához illő, a mindennapi ügyintézést segítő szakmai nyelvet is beépítjük a tananyagba.

Tanfolyamszervezés

A tanfolyamkezdés előtt ingyenes szintfelmérést és csoportbeosztást végzünk, a céggel előre egyeztetett helyen és időben. Az oktatásról naplót vezetünk, mely a hallgatók részvételét és az egyes órákon leadott tananyagot tartalmazza. A kurzus során folyamatosan figyelemmel kísérjük a tanulók előmenetelét és a megbízó részére részletes írásbeli értékelést készítünk. Az egyes nyelvi szintek végén a hallgatók záróvizsgát tesznek.

Garanciáink:

Tekintettel arra, hogy szolgáltatást kínálunk, melynek minőségéről csak annak igénybevétele után lehet meggyőződni, segíteni szeretnénk döntésüket. Amennyiben nyelviskolánkat választják, úgy lehetőségük van arra, hogy szerződést akkor kössenek velünk, ha már minden csoport tanára tartott órát és meggyőződhettek tanáraink szakmai felkészültségéről.

Referenciáink

A teljesség igénye nélkül, főbb megrendelőink: EuropTec Kft., Elanders Hungary Kft., Flextronics International Kft., Knauf Insulation Kft., Anton Kft., Pannon Mérnök Iroda, Vörös Invest Bt., Metamorf Kft; Kozma Kft., K&H Bank, Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara; Zalapack '96 Kft., AtlasCopco Kft., Schindler Hungária Kft., Juventus Képzési Központ, Eckerle Automotíve Zala Kft., Nemzeti Védelmi Szolgálat

Tiszteljen meg bennünket ajánlatkérésével!

E-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefonon: +36 30/317-0435